Vart tog blogglusten vägen?

Hejsan alla underbara, alla "o"underbara och alla ni som helt enkelt klassar er någon stans där emellan. 

Först och främst. Förlåt, Sorry, jammer, i hidhëruar,excusez-moi, perdón, извини. (För er som inte förstår är det förlåt på flera olika sätt, den sista är tillängnad min kompis som kan makedonska men som förmodligen inte vet att denna blogg existerar, men jaja.) Ha! förlåt för den såkallade blogg torkan. Det är nämligen så att jag har för mycket för mig och tiden räcker inte riktigt till. Men jag ska försöka ändra på det. jag LOOOVAR.

Tiden i hålan (som jag bor i) går fortare än man kan tro. Ett helt höstlov har jag lyckats leva mig igenom. Nu är det knappt höst längre. Nu är det vinter!! Här om dagen snöade hela dagen, och vet ni vad? JAG ÄLSKAR'T!

Hihi!                HA! "hihi" måste vara det fulaste någonsin. Sånt som tjejiga tjejer säger. Men sån är inte jag. Jag är nog mer kille, förutom att jag klär mig i tjejkläder, har långt hår och tuttar och allt de där. Men annars har jag personlighet som något däremellan.
HA! Jag minns en gång när jag och "partneo" var på liseberg. Vi åkte kållorado. Vi hamnade med en båt med massa norska tjejer, Tjejerna hade halsband och ringar och allt det där, dessutom skrek dom som galningar hela tiden.

Nästa gång åkte vi med 2 glada och hysteriskt roliga killar och lite annat löst folk (endast killar) Vi hade galet roligt och skrattade åt samma sak som killarna gjorde. Jag och min vänna insåg nog ungefär samtidigt hur mycket bättre vi passade i den båten med killarna. HA! Sen dess har jag insett att det är så här jag är och det är precis så jag ska vara!

Ha det fint alla glada
Puss där du vill ha den!

Kommentarer
Postat av: Emma Hiltunen

sv: taaaaaaaaaack snällis! nice header du har

2009-11-09 @ 15:32:20
URL: http://emmmmmis.blogg.se/
Postat av: Emma Brändmark

okej! först måste du fixa photoscape, ett gratis program!Där hittar du ett bildprogram som kallas anigif finns även massa andra grejer så du kan fixa snygga bilder! Där drar du liksom in de bilder du vill ha och vipps så blädrar bilderna så där! Efter det ska du spara filen så och sedan går du in och öppnar filen via internet, sedan sparar du bilden igen (högerklicka,spara som) sedan är det bara lägga ut bilden! Hahahaha. hängde du med? ;)

2009-11-09 @ 15:37:54
URL: http://emmabrandmark.blogg.se/
Postat av: cohen

tack söta du! you made my day! :)

2009-11-09 @ 16:18:05
URL: http://skitsnyggt.blogg.se/
Postat av: issa - rappare och låtskrivare

sv: tack så jätte mkt! allt bra?

2009-11-09 @ 19:37:46
URL: http://issabellek.blogg.se/
Postat av: Amanda

svar: åh, thanks!

2009-11-10 @ 21:35:53
URL: http://amandastyle.blogg.se/
Postat av: MARIA

svar: Tack så jättemycket och vilken underbar header du har!

2009-11-11 @ 22:11:01
URL: http://mariadaos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0